KMC Avlsnyt

Sidste frist for bestilling af læggekartofler mandag d. 11. januar

09.01.2021

Husk at fristen for at bestille eller ændre sin digitale bestilling af læggekartofler til 2022 på Avlerinfo Selvbetjening er senest ved midnat mellem mandag d. 11. og tirsdag d. 12. januar.

Det er vigtigt at overholder fristen, så vi kan få planlagt fremavlen bedst muligt, og dermed give jer de bedste muligheder for at I kan få netop de sorter, klasser og mængder I ønsker til 2022.

Du kan bestille digitalt fra din smartphone eller iPad på Avlerinfo Selvbetjening frem til midnat mellem d. 11. og d. 12. januar. Hvis du sender papirudgaven af bestillingssedlen, skal den være KMC i hænde senest mandag d. 11. januar.

Hvis du ændrer i din digitale bestilling frem til mandag d. 11. januar 2021 vil du kunne se det i den opsummering, som ligger i app’ens digitale dueslag – opsummeringen vil altid vise den aktuelle (seneste) udfyldelse af bestillingen.

Læs mere om den digitale bestilling af læggekartofler her.

Har du spørgsmål?
Vi har bestræbt os på gøre Avlerinfo Selvbetjening så let at bruge som muligt, men hvis du har spørgsmål eller problemer med at få app’en/bestillingen af læggekartofler til at fungere, så kontakt Kim Rask Hansen (4064 8819, krh@kmc.dk), Per Thorlund Christensen (5339 1806, ptc@kmc.dk) eller Lasse Primdal (9363 1714, lap@kmc.dk)

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK