KMC Avlsnyt

Nu kan der bestilles læggekartofler via Avlerinfo Selvbetjening

03.02.2019

Nu har alle andelshavere, som har oplyst en mail-adresse til deres fabrik, fået en mail om digital bestilling af læggekartofler til sæsonen 2020 med Avlerinfo Selvbetjening.

Hvis du ikke kan huske dit kodeord til app’en, så kan du – nederst på login-siden – anmode om at få et nulstillingslink tilsendt, hvorefter du selv kan vælge et nyt kodeord.

Når kartoflerne bestilles via app’en slipper du for at returnere den printede bestillingsseddel pr. post eller email, og der kommer til at ligge en oversigt over din bestilling i dit digitale dueslag i app’en.

Vær opmærksom på, at den digitale bestilling er et ekstra tilbud, og at du kun skal sende din bestilling én gang. Hvis du bestiller via app’en skal du ikke også indsende papirudgaven, og vælger du at udfylde papirudgaven, skal du ikke også bestille igennem app’en.

Husk at du skal bestille læggekartoflerne senest mandag d. 18. februar. Hvis du bestiller på den printede blanket skal den underskrevne blanket være KMC i hænde senest mandag d. 18. februar.

Har du spørgsmål til bestilling af læggekartofler til 2020 kan du kontakte Kim Rask Hansen (4064 8819, krh@kmc.dk) eller Per Thorlund Christensen (5339 18 06, ptc@kmc.dk).

 

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK