KMC Avlsnyt

KMC søger en agrokonsulent

21.11.2018

KMC er inde i en rivende udvikling med salg af løsninger til levnedsmiddelindustrien i hele verden. For at følge med væksten og de krav, som dette stiller, søger vi en ny kollega.

KMC Agro kontraherer og sælger en stor del af de lægge-kartofler, som andelshaverne hos de tre kartoffelmelsfabrik-ker og KMC Granules hvert år køber til udskiftning. Vi søger altid efter bedre sorter til vores avl; vi er involveret i forædling, og sammen med eksterne partnere udfører vi praktiske kartoffelforsøg.

Jobbet
Agro afdelingen består i dag af 4 medarbejdere. Stillingen som agrokonsulent er nyoprettet, og du vil få reference til agrochefen og blive en del af et team på 2 medarbejdere, som sammen varetager al arbejdet med produktion, planlægning og salg af læggekartofler.

Ud over de ovennævnte opgaver, vil du også indgå i det praktiske forsøgsarbejde, som KMC udfører sammen med landmænd og andre landbrugsrådgivere, SEGES m.fl.

Du vil få en bred kontaktflade både internt og eksternt, ligesom rådgivning og ad hoc kontakt/sparring med landmændene vil forekomme. Du skal deltage i møder og kunne levere en solid skriftlig fremstilling, og der vil også være deltagelse i markvandringer.

Hvem er du?
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som agrarøkonom, jordbrugsteknolog, agrobiolog eller lignende. Du har ikke nødvendigvis erfaring med kartofler, men vi er indstillede på at oplære den rette kandidat, når blot de væsentlige, faglige kompetencer er til stede.

Som person har du gode samarbejdsevner og kan omgås alle typer af mennesker, ligesom du er robust og har et godt humør, som du gerne bringer i spil i en til tider travl hverdag. Som en del af et team er du fleksibel og griber gerne enhver bold uanset størrelsen.

Du har gode kommunikative evner; behersker engelsk skriftligt og mundtligt og har kendskab til Microsoft Office-pakken. Du skal kunne lide kombinationen af at sidde på kontor men også at få “jord under neglene”.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig et job i en økonomisk stærk virksomhed i vækst med gode personaleforhold og 195 engagerede kolleger. Vi har et internt slogan: “KMC – et godt sted at være”, og det gør vi meget for at leve op til.

Ansøgning
Synes du, at stillingen lyder interessant for dig, så send din ansøgning via vores website, www.kmc.dk. Du finder jobopslaget her: Agrokonsulent. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte agrochef Christian Feder på tlf. 40648818.

Du kan hente dette jobopslag som pdf her

 

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK